STORYTELLING & COMMUNICATIE - MASTERCLASS

6 februari 2020 @ MONX Specialty Coffee branderij Zonhoven

Schrijf mij in

“Expressing yourself in the most powerful way is not a gift, it’s a choice.”
– Marnick Vandebroek –

Een goed gesprek, een vruchtbare meeting, een creatieve ontmoeting, een productieve werkdag beginnen allen met een goede kop koffie. Daarom dat wij deze bijzondere communicatie-masterclass combineren met onze liefde voor specialty koffie. Communiceren en verhalen vertellen gaat nu eenmaal beter op de geur en smaak van vers gebrande bonen en warme aroma’s. Wat hebben goede communicatie en koffie gemeen?  Ontdek het zelf op 6 februari 2020. Deel onze liefde voor koffie en sterke verhalen en leer zelf hoe jij in jouw kop en in jouw communicatie het verschil kan maken.

   Spendeer een interactieve dag met Natalie & Marnick in onze thuisgemeente Zonhoven @Monx Specialty Coffee Roasters. Even helemaal weg van de dagelijkse routine om je volledig te focussen op de ontwikkeling van jezelf en jouw communicatie. Leer hoe je mensen kan overtuigen en inspireren tot het nemen van actie in functie van jouw boodschap.

VOOR WIE?

Professionals en ondernemers die; met meer zelfvertrouwen willen communiceren voor groep, in een meeting of op een netwerk event, hun verkoopsverhaal willen optimaliseren, gemakkelijker hun team willen leiden, willen leren andere te begrijpen, aandacht en vertrouwen te winnen en om te gaan met moeilijkere gesprekken,… In het kort, iedereen die zich krachtiger will uitdrukken in eender welke situatie waar hun verhaal een verschil kan maken. Elke ondernemer of professional die gebrand is op succes. (Max. 10 deelnemers)


Belgische KMO? Super, dan heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de KMO portefeuille voor deze training. Bekijk onze KMO portefeuille pagina om meer te weten. Stand Up Company bvba – VAT: BE0687.653.091 – KMO P. licence nummer: DV.0228214
kmo portefeuille logo

Wat zal je ervaren

confidence presence fist icon

Energie & Zelfvertrouwen

Je kan enkel mensen overtuigen, leiden of inspireren als je eerst in jezelf gelooft. Energie, zelfvertrouwen en de juiste mindset maken het verschil.

coaching icon heads talking

Aandacht & Vertrouwen

Elke vorm van communicatie start met een emotionele connectie van aandacht en vertrouwen. Zonder dit, kan je evengoed tegen een muur praten.

storytelling icon text balloons

Luisteren & Begrijpen

Luisteren om te begrijpen en niet om te antwoorden. Mensen zeggen heel veel, maar tussen de regels door kunnen lezen wat ze werkelijk bedoelen is waar de kracht zit.

speaking icon mic

Spreken & Vertellen

Het gebruik van stem, beweging, woorden en ogen zal bepalen hoe jouw boodschap binnen gaat komen bij jouw publiek. Een goed verhaal heeft kracht, emotie, afwisseling nodig.

Wat neem je mee naar huis

+ Mindset

Motivatie is maar sterk zolang de motiverende factor er is. Jezelf elke dag leren inspireren is de sleutel tot een positive winning mindset die mensen gaan willen overnemen.

Power to connect

Je zal de basis beheersen om jezelf krachtig uit te drukken, connecties te maken en mensen te overtuigen en te inspireren tot het nemen van actie. Je zal weten hoe de kleinste bewegingen, nuances, vragen,... een verschil kunnen maken in het succes van jouw verhaal.

Key Insights

Je zal een overview ontvangen van alle key insights die we doorheen de dag bespreken. Interessant lees- of videomateriaal zal ook toegevoegd worden om de inspiratie te blijven voeden.

Stand Up Boek

Je krijgt de Stand Up to Stand Out: Expressing yourself in the most powerful way boek er gratis bij. Alle insights, met modellen, praktijkvoorbeelden in één mooi verhaal.

Wat gaan we doen


Wel, je gaat niet veel moeten zitten…want je kan alleen iets leren en beter worden door het werkelijk te DOEN. Dit is waarom wij de groep bewust houden op een maximum van 10 personen. Op deze manier kunnen wij alle deelnemers een interactive praktijkgerichte ervaring bezorgen. 

8u30 – 9u00
High five & Coffee

 9u00
START

 9u00 – 9u30
Het geheim van goede koffie

 9u30 – 10u30
Energie & Zelfvertrouwen boost

10u30 – 12u00
Aandacht & Vertrouwen winnen

 12u – 13u
LUNCH

 13u – 14u
Luisteren om te begrijpen

 14u – 15u
Hoe mensen denken en beslissingen nemen

 15u – 16u
Context & meerwaarde geven

16u – 17u
Connecting the dots

Wat andere zeggen

De beste motivatie is positieve feedback van enthousiaste deelnemers


“Wil je bedanken voor een geweldige training. Het sentiment op voorhand was inderdaad, ‘weer een training.’ Maar dat veranderde meteen. Iedereen zat vol energie en enthousiasme. We gaan jullie zeker aanraden bij onze klanten.”
– Maxime P, former Sales Consultant, De Pooter Staffing Services –

“Net mijn presentatie in Denemarken gedaan. In mijn achterhoofd jullie bootcamp. Mensen kwamen achteraf naar mij toe om me te bedanken voor mijn verhaal. Ik ben super blij en mag volgend jaar waarschijnlijk terug naar daar :)”
– Ron H, Product manager, Topdesk –

“Hey Marnick, super bedankt voor de top training. Ik ben geïnspireerd! Kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan. You guys rock!”
– Tom B, Managing partner, Seven Days Digital –

“Hoi Marnick & Natalie! Jullie waren geweldig vorige woensdag. Iedereen op kantoor spreekt erover :)”
– Ilse P, Marketing Manager, Ordina Belgium –

6 februari 2020 - @Monx - Zonhoven

Schrijf mij in

Vlaamse KMO? Super, dan heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de KMO portefeuille voor deze training. Bekijk onze KMO portefeuille pagina om meer te weten. Stand Up Company bvba – VAT: BE0687.653.091 – KMO P. licence nummer: DV.0228214
kmo portefeuille logo

Locatie: MONX- Beskensstraat 99, 3520 Zonhoven - gratis parkeren

Meer weten over deze masterclass? Talk to us today.

(GDPR: Jouw data zal enkel gebruikt en bewaard worden voor deze interactie. Je zal ook niet terecht komen in een mailing list en jouw data zal niet opgeslagen worden in een commerciële database.)