Ontdek de meest STAND UP versie van jezelf

19 november 2019, 1 dag bootcamp, Antwerpen, Nederlands gesproken, max. 15 deelnemers

Schrijf mij in

“Expressing yourself in the most powerful way is not a gift, it’s a choice.”
– Marnick Vandebroek –

Spendeer een interactive dag met Natalie & Marnick op 19 november in Antwerpen. Even helemaal weg van de dagelijkse routine om je volledig te focussen op de ontwikkeling van jezelf en jouw communicatie en leer hoe je mensen kan overtuigen en inspireren tot het nemen van actie in functie van jouw boodschap.

VOOR WIE?

Professionals die; met meer zelfvertrouwen willen communiceren voor groep, in een meeting of op een netwerk event, gemakkelijker hun team willen leiden, willen leren andere te begrijpen, aandacht en vertrouwen te winnen en om te gaan met moeilijkere gesprekken,… In het kort, iedereen die zich krachtiger willen uitdrukken in eender welke situatie waar hun verhaal een verschil kan maken.


Belgische KMO? Super, dan heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de KMO portefeuille voor deze training. Bekijk onze KMO portefeuille pagina om meer te weten. Stand Up Company bvba – VAT: BE0687.653.091 – KMO P. licence nummer: DV.0228214
kmo portefeuille logo

Wat zal je ervaren

confidence presence fist icon

Energie & Zelfvertrouwen

Je kan enkel mensen overtuigen, leiden of inspireren als je eerst in jezelf gelooft. Energie, zelfvertrouwen en de juiste mindset maken het verschil.

coaching icon heads talking

Aandacht & Vertrouwen

Elke vorm van communicatie start met een emotionele connectie van aandacht en vertrouwen. Zonder dit, kan je evengoed tegen een muur praten.

storytelling icon text balloons

Luisteren & Begrijpen

Luisteren om te begrijpen en niet om te antwoorden. Mensen zeggen heel veel, maar tussen de regels door kunnen lezen wat ze werkelijk bedoelen is waar de kracht zit.

speaking icon mic

Spreken & Vertellen

Het gebruik van stem, beweging, woorden en ogen zal bepalen hoe jouw boodschap binnen gaat komen bij jouw publiek. Een goed verhaal heeft kracht, emotie, afwisseling nodig.

Locatie: CITYWORKERS, Antwerpen

Grote Pieter Potstraat 1, 2000 Antwerpen

Wat neem je mee naar huis

+ Mindset

Motivatie is maar sterk zolang de motiverende factor er is. Jezelf elke dag leren inspireren is de sleutel tot een positive winning mindset die mensen gaan willen overnemen.

Power to connect

Je zal de basis beheersen om jezelf krachtig uit te drukken, connecties te maken en mensen te overtuigen en te inspireren tot het nemen van actie. Je zal weten hoe de kleinste bewegingen, nuances, vragen,... een verschil kunnen maken in het succes van jouw verhaal.

Key Insights

Je zal een overview ontvangen van alle key insights die we doorheen de dag bespreken. Interessant lees- of videomateriaal zal ook toegevoegd worden om de inspiratie te blijven voeden.

Stand Up Boek

Je krijgt de Stand Up to Stand Out: Expressing yourself in the most powerful way boek er gratis bij. Alle insights, met modellen, praktijkvoorbeelden in één mooi verhaal.

Wat gaan we doen


Wel, je gaat niet veel moeten zitten…want je kan alleen iets leren en beter worden door het werkelijk te DOEN. Dit is waarom wij de groep bewust houden op een maximum van 15 personen. Op deze manier kunnen wij alle deelnemers een interactive praktijkgerichte ervaring bezorgen. 

9u – 9u30
High five & welkom

 9u30
START

 9u30 – 10u30
Energie & Zelfvertrouwen

 10u30 – 12u
Aandacht & Vertrouwen

 12u – 13u
LUNCH

 13u – 14u
Luisteren en begrijpen

 14u – 15u
Hoe mensen denken

 15u – 16u
Context & Personal value

16u – 17u
Connecting the dots

Wat andere zeggen

De beste motivatie is positieve feedback van enthousiaste deelnemers


“Wil je bedanken voor een geweldige training. Het sentiment op voorhand was inderdaad, ‘weer een training.’ Maar dat veranderde meteen. Iedereen zat vol energie en enthousiasme. We gaan jullie zeker aanraden bij onze klanten.”
– Maxime P, former Sales Consultant, De Pooter Staffing Services –

“Net mijn presentatie in Denemarken gedaan. In mijn achterhoofd jullie bootcamp. Mensen kwamen achteraf naar mij toe om me te bedanken voor mijn verhaal. Ik ben super blij en mag volgend jaar waarschijnlijk terug naar daar :)”
– Ron H, Product manager, Topdesk –

“Hey Marnick, super bedankt voor de top training. Ik ben geïnspireerd! Kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan. You guys rock!”
– Tom B, Managing partner, Seven Days Digital –

“Hoi Marnick & Natalie! Jullie waren geweldig vorige woensdag. Iedereen op kantoor spreekt erover :)”
– Ilse P, Marketing Manager, Ordina Belgium –

19 november 2019 - Antwerpen

Schrijf mij in

Vlaamse KMO? Super, dan heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de KMO portefeuille voor deze training. Bekijk onze KMO portefeuille pagina om meer te weten. Stand Up Company bvba – VAT: BE0687.653.091 – KMO P. licence nummer: DV.0228214
kmo portefeuille logo

Meer weten over deze bootcamp? Talk to us today.

(GDPR: Jouw data zal enkel gebruikt en bewaard worden voor deze interactie. Je zal ook niet terecht komen in een mailing list en jouw data zal niet opgeslagen worden in een commerciële database.)