STORYCADEMY

LEER OVERTUIGEND SPREKEN, INSPIREREND PRESENTEREN EN VERHALEN VERTELLEN DIE MENSEN AANZETTEN TOT HET NEMEN VAN ACTIE #standuptostandout

Het trainingsprogramma voor ondernemers & professionals die hun klanten, investeerders en collega's sneller en met meer zelfvertrouwen willen overtuigen.

Je bent gedreven door een passie om een positieve verandering te brengen in de levens van mensen. Elke dag kwaliteitsvolle producten en diensten aanbieden en overtuigd van jouw eigen potentieel en dat van jouw business. Je staat er elke dag mee op en gaat ermee slapen. Nu alleen nog jouw klanten, collega’s, investeerders,… overtuigen om hetzelfde potentieel te zien en die passie te voelen.

Een goed product of dienst is jouw ticket-to-play, het verhaal wat je errond gaat vertellen, is wat jou een zitje aan de tafel zal bezorgen. Een sterk verhaal is de basis van elke pitch, meeting, video, netwerkbabbel of sollicitatiegesprek.

Ontdekken welk inspirerend verhaal jij te vertellen hebt, het leren structuren, herkenbaar en tastbaar maken en het met zelfvertrouwen en energie weten over te brengen… dat is wat je van A-Z gaat leren in deze Storycademy. Theorie onmiddelijk omzetten in praktijk, delen van inzichten, ervaringen en jouw verhaal letterlijk samen bouwen.

Start 14 maart 2022

Vier praktijkgerichte online sessies

Vijf bewezen stappen tot success

Max. 4 deelnemers voor optimale interactie en focus

Gratis Stand Up to Stand Out boek als thuisgids

Sasha Sadri at the docks

Ik ben nu beter instaat om mijn sterktes en zwaktes te identificeren als het aankomt op communicatie en storytelling. Jullie kracht om telkens weer te kunnen benoemen wat een bepaald verhaal nodig heeft, is bewonderenswaardig. 

Sasha Sadri – Purpose Coach & Mentor, MIMM

Thessely Juliet

De verwachtingen waren hoog, maar jullie hebben ze volledig ingevuld. Ik kon niet stoppen met te vertellen tegen mijn collega’s over hoeveel ik wel niet geleerd had over pitching, storytelling en stakeholder management in zo een korte tijd. 

Thessely Juliet – Online Marketeer, Harstichting Nederland

Vincent Battaglia profile picture

Waarschijnlijk een van de beste trainingen die ik ooit gevolgd heb. Ik raad sterk aan om deel te nemen aan de Storycademy als je de ambitie hebt om een betere communicator/storyteller te worden. 

Vincent Battaglia – Co-Founder & CTO, Ludus

Jenno Bogaert

Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor de waardevolle inzichten over storytelling en communicatie die ik verkregen heb in deze Storycademy. 

Jenno Bogaert – Business Developer, Tengu

Programma & Timing - Start 10 januari 2022

JE ONTVANGT HET STAND UP BOEK THUIS TER VOORBEREIDING
We sturen jou na inschrijving een gesigneerd exemplaar van de Stand Up boek (English), zodat je jezelf alvast kan voorbereiden op de sessies. Het boek volgt ons 5 stappen model en helpt je hoofdstuk per hoofdstuk om eender welke boodschap om te zetten in een overtuigend en inspirerend verhaal.

Stand Up to Stand Out book order

SESSIE 1 – 14/03/2022 ONLINE SESSIE (10u-12u)
In deze eerste sessie gaan we elkaar leren kennen, eventuele vragen of verwachtingen beantwoorden en beginnen met onze GAV-voorbereiding, die als basis zal dienen voor elk toekomstig verhaal.

SESSIE 2 – 21/03/2022 ONLINE SESSIE (10u – 12u)
Vervolgens gaan we de elementen uit onze voorbereiding leren structuren volgens ons 5 stappen-model en het kunnen brengen met herkenbaarheid, beweging, stem en energie.

SESSIE 3 – 28/03/2022 ONLINE SESSIE (10u-12u)
In deze 3de sessie gaan we bespreken en verder uitwerken, wat jullie onthouden en verwerkt hebben uit de eerste sessies. Met focus op de GAV en de eerste 2 stappen uit het model.

SESSIE 4 – 20/04/2021 ONLINE SESSIE  (9u-12u)
Tegen nu beheersen jullie alle nodige basistechnieken en heb je een solide eerste verhaal kunnen uitwerken. Tijd om alles samen te brengen, het te tonen aan de groep en het applaus in ontvangst te nemen.

Wat is het doel?

Het doel van de Storycademy is om samen met jou en 3 andere ondernemers/professionals te werken op jouw zelfvertrouwen, energie en de manier dat je jouw boodschappen nu en in de toekomst gaat voorbereiden, bouwen en brengen. Of het nu om een pitch, meeting, video, speech, interne mededeling of keynote gaat, we maken er samen een herkenbaar, tastbaar en overtuigend verhaal van.

We maken gebruik van bewezen communicatie-technieken, ons 5 stappen-model en de GAV-voorbereiding. We geven jou alle handvaten mee om na de Storycademy zelfstandig eender welke verhaal te kunnen rocken.  We combineren theorie met heel wat praktijk, discussie, feedback en observatie.

Het eindresultaat? – Een authentieke, energierijke en inspirerende versie van jezelf met een rugzak vol communicatie en storytelling skills.  It’s not a gift, it’s a choice! Samen gaan we de keuze maken om op te staan voor onze ideeën en eruit te springen in life and business.

 

 • Je leert mensen overtuigen en inspireren met jouw energie, zelfvertrouwen, stem en beweging
 • Je ontdekt hoe de GAV-voorbereiding de sleutel tot succes is voor eender welke meeting
 • Je zal alle nodige elementen gemakkelijk kunnen structuren volgens ons 5 stappen-model
 • Je gaat leren boodschappen (positief, negatief) herkenbaar en aanvaardbaar te maken
 • Je wordt handig in het pakken van de aandacht en het winnen van vertrouwen
 • Je zal alles op het einde kunnen samenbrengen als basis voor elk toekomstig verhaal

 

Wat mag je verwachten:

 • Gesigneerd exemplaar van de Stand Up boek als thuisgids
 • Sessies in kleine groep met max. 4 personen om echt te kunnen werken
 • Waardevolle feedback van ons en jouw peers
 • +9u training in totaal 
 • Antwoorden op al jouw communicatievragen en uitdagingen
 • Toegang tot ons via Whatsapp/Mail tussen de sessies
 • Uit de comfort zone kunnen stappen in een veilige omgeving
 • Certificaat voor het voltooien van de opleiding

De groep zal bestaan uit maximum 4 deelnemers, dus wacht niet te lang om in te schrijven.

Ben je eigenaar of werk je voor een KMO in Vlaanderen? Super, dan kan je gebruikmaken van de KMO portefeuille voor deze training, indien je in aanmerking komt. Check onze KMO portefeuille pagina voor meer info. Stand Up Company bvba – BTW nr: BE0687.653.091 – KMO P. licentie nummer: DV.0228214
kmo portefeuille logo

Want to join the future English version of the Storycademy, leave your details below and you will get notified as soon as it goes live.