LET'S BUILD YOURBUSINESS STORY TOGETHER

OVERTUIGEN, INSPIREREN EN JOUW BUSINESS DOEN GROEIEN DOOR MIDDEL VAN EEN KRACHTIG VERHAAL

STORYCADEMY - Het trainingsprogramma voor startende ondernemers, op zoek naar meer zelfvertrouwen, communicatie skills en een sterke value proposition

Je bent jouw onderneming gestart vanuit een passie voor jouw product of dienst en de drive om een positieve verandering te brengen in het leven en de business van mensen. Je levert kwaliteit en ziet het potentieel. Nu alleen nog zorgen dat jouw mogelijke klanten dat ook zien. Een goed product of dienst is enkel jouw ticket to play. Het verhaal dat je errond vertelt, is wat zal zorgen voor een effectieve seat at the table. Want een sterk verhaal is de basis voor elke pitch, meeting, netwerkbabbel, aantrekking van talent en video. Ontdekken welke krachtige story jij te vertellen hebt, dit verhaal kunnen structureren en het op een geloofwaardige en entertaining manier kunnen vertellen? Daar helpen we je mee. Insights en ervaringen delen en er effectief samen aan werken.

Programma & Timing 2020 - Nederlandstalige editie

ONTVANG HET “STAND TO STAND OUT” BOEK BIJ JOUW THUIS
We sturen je na de inschrijving een gesigneerd exemplaar van het Stand Up boek (Engelstalig), zodat je alvast thuis ter voorbereiding kan beginnen lezen en leren over hoe een sterk verhaal te bouwen en met impact te communiceren.

Stand Up to Stand Out book order

19/10/2020 ONLINE SESSIE (10u-12u)
In deze eerste online sessie gaan we dieper in op de 5 basisprincipes van storytelling/communicatie. We bespreken jouw challenges en eerste vragen. Wat gaat al goed en waarin voel je nog onzekerheid? We gaan aan de slag in een veilige en motiverende omgeving, met oefeningen op zelfvertrouwen, het trekken van aandacht en het winnen van vertrouwen. Iedereen kan sterke verhalen vertellen.

26/10/2020 ONLINE SESSIE (10u-12u)
In deze tweede sessie starten we samen met de concrete voorbereiding van jouw verhaal. Hoe ga je van een idee of meerdere concepten naar een samenhangende story in functie van jouw doel en publiek. Leren structureren en meerwaarde herkennen. Je krijgt hulp en feedback van ons en de groep (andere ondernemers) en krijgt zo een goede basis om hier thuis verder mee aan de slag te gaan.

16/11/2020 SESSIE OP LOCATIE // CORDA CAMPUS HASSELT (9u-12u)
Tijd om de insights, oefeningen en voorbereidingen om te zetten in de praktijk.
In deze sessie gaan we stap voor stap luisteren naar jouw verhaal + herwerken en verbeteren waar nodig.
Het filmen indien gewenst, zodat je thuis terug kan kijken en oefenen.

23/11/2020 SESSIE OP LOCATIE // CORDA CAMPUS HASSELT (9u-12u)
Ondertussen heb je al heel wat stappen gezet en zal je voelen dat je al sterker staat. In deze sessie gaan we het finetunen. We kijken en luisteren – met trots- naar de storyteller die je geworden bent. Het feit dat je gegroeid bent, actie hebt ondernomen en nu een value proposition hebt om jouw business mee te boosten, is wat het eindresultaat zal zijn van jouw programma. #standuptostandout

Ik denk dat ik nog nooit zoveel geleerd heb over communicatie en storytelling

Eveline Vrolix, Project Manager, Yappa

Wat krijg je en ga je leren?

Het doel van dit programma is samen met 5 andere startende ondernemers aan de slag gaan met onze Stand Up insights en we door middel van oefeningen, discussie, feedback en observatie jou gaan helpen tot een sterk verhaal te komen voor jouw business. Het beoogde eindresultaat is dan ook een authentieke en zelfzekere versie van jezelf met een goede basis in communicatie-technieken en storytelling in functie van jouw bedrijf.

Je krijgt:

  • Gesigneerd exemplaar van de Stand Up boek
  • Sessies met maar 6 deelnemers om echt te kunnen werken
  • Instant feedback door ons en 5 van jouw peers
  • 12u (4u online / 8u op locatie) coaching
  • Antwoorden op jouw vragen en uitdagingen
  • Gratis herbekijken van de online sessies
  • Uit je comfort zone stappen in een veilige omgeving

De groep zal bestaan uit maximum 6 deelnemers, dus snel inschrijven is de boodschap. 

You have a small/medium sized business in Flanders, Belgium? Great, then you have the opportunity to use the KMO portefeuille for your training. Check out our KMO portefeuille page to learn more. Stand Up Company bvba – VAT: BE0687.653.091 – KMO P. licence nummer: DV.0228214
kmo portefeuille logo

Ik heb nu meer structuur en een concreet plan om de beste versie van mezelf en mijn verhaal te kunnen brengen

Sonja Tielen, Financial Business Partner, SOTI

Want to join the future English version of the Storycademy, leave your details below and you will get notified as soon as it goes live.